Mexiko del 3

Jag hade varit i Mexiko i ca 1,5 månad. Under denna tid hade jag varit i Chihuahua i norra Mexiko, Mexiko City och Acapulco. Efter att ha lärt känna en kompis moster var jag nu på väg hem till hennes familj i Cancun.

bipolärmamman

bipolärmammanJag hade aldrig sett sånt här blått vatten och vita stränder. Det var verkligen som ett paradis.

Jag umgicks med Marcos kusin som tog med mig på lite turistattraktioner och främst till stranden. Jag fick för mig att hon inte tyckte om mig något vidare. Kanske för att jag spenderade varje minut jag fick till att chatta med killen från Malmö som jag blivit så kär i. Jag ville helst inte följa med ut och festa utan istället vara hemma och prata med honom…

.

bipolärmamman

På Isla Mujeres som är en ö som ligger precis utanför Cancun. Jag var ute och snorklade med kusinens kusin som var marinbiolog.

bipolärmamman

bipolärmammanbiplärmammanEtt vattenland fast naturligt..

bipolärmammanEn liten albinosköldpadda som med all säkerhet är död nu. Vi var med och släppte flera hundra små sköldpaddor med vetskapen om att de allra flesta skulle bli fågelmat inom snar framtid.

bipolärmammanbipolärmamman

När jag hade tröttnat på att vara i Cancun tog jag kontakt med min barndomsväns syster som bodde i Salt Lake City och frågade om jag inte kunde få komma dit en sväng. Jag bokade en svindyr biljett dit och åkte någon dag senare.

Share:

Kommentera gärna!