Sjukstuga och gäster

Nu var det tydligen min tur att bli ordentligt sjuk, lagom till att våra gästar anlände. 40 grader i tisdags sedan runt 39 resten av veckan. Jag som aldrig har haft över 38 grader var helt utslagen och självömkan var total. Eftersom att ingen annan verkade tycka synd om mig. I synnerhet inte mina barn (det var ett skämt).

Mycket lägligt åkte Johan på tjänsteresa till Amsterdam och stannade borta en natt så jag ringde faktiskt in mormor som fick komma och hjälpa till. Vi har tur som har sådana bra mor- och -farföräldrar, det är inte alla förunnat.

Renee och Stan hade min bil och var iväg och gymmade, kollade in Jönköping och Asecs (köpcentrumet i Jönköping). Renee lagade allt från frukost till lunch och middag. Hon städade och hjälpte till och passa barnen. Hon är verkligen världens bästa gäst. Stan jobbar som pilot och måste då och då göra simulatortester så han pluggade mycket när de var här.

Renee jobbade en hel del också. Hon arbetar som ”relationsexpert” och driver den största dating och relationsbloggen i Australien. Jag kommer så väl ihåg när hon berättade om sin stora dröm som var vad hon gör idag och det lyste om henne. Nu har hon äntligen nått dit hon ville och tjänar pengar så att hon kan leva på det hon älskar att göra.

Jag är glad att vi i alla fall kom iväg till Lisebergs julmarknad igår. Det var verkligen magiskt och så fint att få se detta genom Isabelles glittrande ögon. Vi träffade tomten och Isabelle lämnade gladeligen sina nappar till tomtebarnen som behöver dem mer än henne. Hon hann precis ner från hans knä innan hon ångrade sig. Med mycket ”pepp” och konversationer kring hur mycket tomtebarnen behöver napparna eftersom att de är bebisar.. några utbrott och sammanbrott så har hon faktiskt klarat av två nätter och en hel dag utan napp. Heja heja! Det känns verkligen som en milstolpe.

Lite annorlunda nattning igår när hon låg och babblade och sjöng tills hennes ögonlock nästan tvingade henne att somna. Annars ligger hon och ”snuttar” på nappen..

Vår stora tjej.

Stan, Renee och Isabelle

 

 

 

Kommentera gärna!