Sexuellt utnyttjad av min engelsklärare del 4.

Sexuellt utnyttjad av min engelsklärare del 4.

Snart ville Chris ha bildbevis för att veta att vi verkligen hade gjort de 100 stegen. Han skrev att han tyckte att vi skulle skapa nya mailadresser som bara var för oss och det gjorde mig varm inombords.

Jag vill inte gå in på detalj men bilderna som skulle skickas var på olika ställningar och många nakenbilder på mig. Jag minns att vi var på ett köpcentrum och framkallade bilderna och jag kan verkligen inte komma ihåg varför vi gjorde detta, då vi skickade bilderna via mail. W sa att kvinnan i fotobutiken hade kollat konstigt på honom när han hämtade ut korten och jag undrar om hon tänkte att det syntes att jag inte ville.

Jag fick aldrig några kort på Chris och Holly men jag reflekterade inte över det. Chris skickade två kort på sig själv under hela tiden vi pratade. Det första föreställde en kille med svart mössa och lite längre blont hår och bruna ögon. Han såg ut som en riktig surfkille. Nästa kort han skickade var helt olikt det första, denna kille var mörkhårig och hade bar överkropp, sex eller åttapack. Jag vet att jag tänkte att de var väldigt olika varandra men jag köpte att det var samma. Precis som med allt annat..

När jag försöker minnas allt som hänt märker jag att jag endast kommer ihåg bitar här och där och en del minnen kommer tillbaka till mig när jag skriver… jag måste helt enkelt ha förträngt för att orka med.

Jag vet i alla fall att vi var i den där lägenheten många gånger, att Enya alltid spelades i bakgrunden och jag brukade ha ett kort på Chris som jag tittade på under tiden och grät..

Jag sov även över där en hel del och brukade åka med honom till skolan. Ingen verkade märka något förutom en lärare som jag minns kollade sådär äckligt på oss. Log, som att han visste. W berättade att denna lärare varit på andra kvinnor under någon resa de gjort trots att han hade fru. Som att han gjorde något som var värre än vad W gjorde mot mig och hans sambo..

En dag berättade W att hans flickvän hade börjat ana något och att han därför inte kunde hjälpa mig längre. I samband med detta slutade Chris höra av sig och det gick månader innan han skulle göra det igen.

Under denna tid spelade jag basket med herrarna i Värnamo och där träffade jag snart en kille som jag blev kär i. Han låg då i lumpen så vi pratade mycket på telefon. Jag hade en kontantkortstelefon som jag aldrig hade några pengar på så killen fick oftast ringa mig. Ibland smög jag ut till vardagsrummet och plockade med mig den fasta telefonen till mitt sovrum där jag ringde honom. När jag visste att pappa sov, eller var ute någonstans.

En händelse jag minns så väl är när jag låg i sängen och pratade med killen och pappa kom in full i mitt rum och klippte av min sladd till laddaren. Han måste trott att det var den fasta telefonen. Dagen efter hittade jag den ihoptejpad. Han sa aldrig ett ord om det. Det var läskigt när han var full och jag minns verkligen denna händelse som precis just det.

Efter flera månader av tystnad började Chris plötsligt skriva igen. Han skrev att han varit i Värnamo och sett mig med en annan kille. Killen jag var tillsammans med.

Jag blev så himla ledsen att han varit i Värnamo och inte hälsat på mig. Var hade han bott? Vad hade han gjort? Varför hade han inte hälsat på mig om han kommit så långt? Han måste blivit så ledsen.

Jag skyndade mig att göra slut med killen och såklart kom dessa steg snabbt på tal igen.

Livrädd att förlora honom åter och skammen över att ha gått och blivit tillsammans med en annan kille när han kommit till Värnamo för att träffa mig gjorde att jag träffade W igen. Nu hade han flyttat isär från H och bodde ensam på annan ort.

Detta var i trean på gymnasiet och jag förstår nu att det inte pågick i ett år utan nästan under hela min gymnasietid.

Jag tog tåget till den nya lägenheten några gånger. W föreslog att vi skulle flytta ihop så att jag skulle komma ifrån min pappa och jag vet att jag frågade om vi då skulle bo som vänner. Inget sex. Men det gick inte sa han. Jag kände en sån hopplöshet och oförståelse inför att W ville ha sex med mig utan att göra de där stegen.

Chris skrev kort därefter att han hade fått malaria och fått minnesförlust…att han inte hade några känslor och var ledsen. Jag förlorade inte bara killen jag drömt om i flera år utan även den enda vuxna i min närhet som hade brytt sig om mig. I alla fall var det vad jag trodde.

Jag mådde nog som allra sämst under denna period. Pappa och Y hade skiljt sig och jag, pappa och Lisa bodde i en trea i stan. Pappa sov på soffan i vardagsrummet och det var helt omöjligt att röra sig i lägenheten utan att stöta på honom. Jag låste oftast in mig på mitt rum där jag satt på min fönsterkarm med fönstret på vid gavel. Jag brukade titta på stjärnorna och tänka att mamma var en av stjärnorna som tittade ned på mig. Att hon ändå fanns där hos mig.

Just då kändes det som att ingen i hela världen brydde sig om mig och det stämde bra överens med verkligheten.

För att läsa del 1 klicka här

För att läsa del 2 klicka här

För att läsa del 3 klicka här

För att läsa del 5 klicka här

TRUST, sexuellt utnyttjad, bipolarmamman, psykisk ohälsa, bipolär
Från filmen Trust. Tjejen har blivit sexuellt utnyttjad av en person som hade utgivit sig för att vara yngre än vad han var..

Kommentera gärna!