Sexuellt utnyttjad av min engelsklärare del 3

Sexuellt utnyttjad av min engelsklärare del 3

De 100 stegen

Som jag skrev var det enda Chris pratade om W och nu även dessa 100 steg som man skulle göra för att ”bli kvinna”.

Chris skrev att när jag ”blivit kvinna” skulle han komma till Sverige och hälsa på mig. Det ville jag ju mer än någonting annat, samtidigt som jag var livrädd för att han skulle välja Holly framför mig. Chris hade blivit det enda positiva i mitt liv. Mitt enda hopp. Så jag gjorde som han sa.

Jag pratade med W på skolan och han sa att han kunde tänka sig att göra det för min skull. Kort därefter satt jag i Ws Saab 9.3 aero, på väg till Huskvarna där han bodde tillsammans med sin flickvän sedan 8 år tillbaka. När jag blundar och känner efter hur jag kände mig just då får jag känslor av ångest, rädsla och spänning. Jag tror att spänningen låg i att komma hemifrån, från bråket och till något annat. Där det inte var bråk helt enkelt.

På vägen köpte vi bröd, juice, smör, ost och godis. W visste att vi aldrig hade gott bröd hemma, eller ost… eller juice. Så att få det var helt underbart för mig.

Sedan kom vi fram till lägenheten. Det kändes väldigt konstigt och lite läskigt att vara där men jag ville inte förlora Chris så jag samlade modet och följde med. Nu kunde jag ju inte backa ur när jag redan kommit dit. Jag kände mig samtidigt ganska trygg med W eftersom han var den enda vuxna jag pratade med om min hemsituation. Jag var helt säker på att han vill mig allt väl.

Lägenheten var en tvåa i ett av de sämre områdena i Huskvarna. En hall, ett litet kök rakt fram, till höger Ws och Hs sovrum där det bland annat hängde en inramad dikt som W skrivit till H. Det fanns ett litet badrum och vardagsrummet låg till vänster om hallen. I vardagsrummet fanns en soffa, tv, stationär dator och en bokhylla fylld med cd-skivor av U2, the Cranberries, Enya mfl. Det fanns även en liten balkong som vätte ut mot parkeringen.

Vi satte oss i soffan med en godisskål på bordet och påbörjade de 100 stegen. Steg 1 bestod av att titta varandra i ögonen. Steg 2: hålla varandra i handen samtidigt som man tittade varandra i ögonen, steg 3: Sitta närmare varandra…steg 4: krama varandra och helt plötsligt var vi framme vid ett steg där man skulle kyssas. Det låter säkert konstigt men jag hade ännu inte förstått att det handlade om sex. Jag blev chockad och vägrade.

W sa att vi då fick avsluta stegen om jag inte ville göra det. Jag kommer ihåg att jag var så ledsen över att Chris och Holly skulle göra dessa saker tillsammans. Kyssa varandra.. han var ju min. Hade han sagt.

Jag gick tillslut med på det av rädsla att förlora Chris och det var verkligen den äckligaste och konstigaste kyssen jag varit med om än idag. Hans läppar tryckte sig mot mina och hans tunga letade sig in i munnen på mig. Jag kräktes inombords.

Sedan gick det väldigt snabbt. Vi gick in till sovrummet och inte förrän vi låg där i sängen förstod jag att det handlade om sex. W fick reda på att jag var oskuld vilket verkade göra honom mer upphetsad.

Jag grät under tiden och efteråt.

Jag kommer ihåg att jag undrade vad alla de andra stegen var… men jag funderade inte så mycket mer över det.

W fick mig att känna mig som att jag hade gjort något jättebra och att jag skulle vara stolt. Nu kunde jag ju berätta för Chris att vi gjort en massa steg.

Han skjutsade mig hem på kvällen. I bilen spelade han the Cranberries låtar ”linger” ”dreams” ”ode to my family” ”when you’re gone”. Än idag tänker jag på honom när jag hör dem och får sån himla ångest.

När vi satt där i bilen på väg tillbaka till Värnamo tog han min hand och frågade ”visst är det skönt att hålla hand? om jag släpper, hur känns det då? Jag svarade att det kändes bättre att hålla hans hand. Det var så konstigt, för jag sökte tröst hos den som hade skadat mig.. jag var ju så inne i den här historian att jag trodde att det var Chris som ville göra de här stegen och han hade jag så högt upp på en piedestal att tanken på att klandra honom för detta fanns inte.

W släppte mig sedan utanför min gata så att ingen skulle se.

Jag skyndade mig hem för att maila. På den tiden mailade man inte från sin telefon eller sin egna laptop, inte jag i alla fall, utan jag satt mitt ute i vardagsrummet där jag fick sitta ca 15 min om dagen vid internet. Pappa tyckte det kostade för mycket. Jag skrev oftast mina mail först på papper och sedan skrev jag bara av snabbt när jag satt vid datorn.

Mycket riktigt var Chris väldigt stolt över mig och började prata om när han skulle komma och hälsa på vilket peppade mig att fortsätta med stegen.

Kommande gånger jag o W skulle träffas kom W på att vi kunde säga att jag skulle passa Ws och Hs hund åt dem till pappa och att jag skulle få en slant för det. Jag trodde att pappa köpte det eftersom han aldrig ifrågasatte att jag åkte dit.

W var t.o.m. hemma hos oss en gång och pratade om detta med min pappa som var positivt inställd till det. Så sjukt att han vågade sig hem till pappan till dottern som han utnyttjade sexuellt. Men han visste ju att min pappa inte brydde sig om mig… jag hade berättat allt för honom.

Man skulle kanske kunna tro att sex var steg 100… men på Ws skala var det ungefär 50…. jag skulle snart få veta vad de andra stegen innebar…

för att läsa del 1 klicka här

För att läsa del 2 klicka här

För att läsa del 4 klicka här

För att läsa del 5 klicka här

1 kommentar

  1. Melene
    oktober 26, 2018 / 3:03 e m

    Så fruktansvärt det är att läsa! Jag gråter inombords.. men stort av dig att orka skriva om det! Så glad för din skull att du idag har en man och barn som älskar dig.. och att du mår bra!

Kommentera gärna!